Handbol

Handbol

barça

Retorn al Palau

Handbol. El Barça rep l’Osca i aprofitarà la jornada per homenatjar els seus campions d’Europa i els millors jugadors del planter

El Barça Lassa torna avui al Palau Blaugrana (20.30 h, Movistar) a l’Asobal després de 60 dies sense jugar-hi. El rival, el sisè classificat, serà el Bada Osca. L’entrenador, Xavi Pascual, no tindrà clar fins al darrer moment de quins jugadors podrà disposar. Ahir ja va avançar que no volia arriscar amb cap dels jugadors que van arribar tocats de l’europeu. Dissabte tornarà la lliga de campions amb la visita de l’actual campió, el Vardar.

Abans del partit es farà un homenatge als jugadors que van obtenir la medalla a l’europeu de Croàcia (Pérez de Vargas, Valero Rivera, Viran, Ariño, Entrerríos, Sorhaindo, N’Guessan i Dika Mem). També es farà un homenatge als jugadors de les categories infantils, cadets i juvenils que van acabar campions estatals en les seves respectives categories amb la selecció catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)