Futbol sala

Un gol de Pola classifica la selecció espanyola

Futbol sala. Es jugarà un lloc en la final de l’europeu amb el Kazakhstan

UCRAïna 0 Espanya 1

UCRAÏNA:JuIvanyak, Razuvanov, Korolyshyn, Zhurba i Shoturma -cinc inicial- Khamdamov, Mykola Grytsyna, Sheremeta, Mykhailo Grytsyna, Bilotserkivets, Lysenko i PediashESPANYA:Sedano, Ortiz, Pola, Miguelín i Alex -cinc inicial- Tolrà, Bebe, Adolfo, Solano, Lin, Sergio Lozano, Rafa Usín i Joselito.GOLS:0-1 (17’) Pola.ÀRBITRE:Malfer i Galante.

Un solitari gol del gallec Pola va donar ahir a la selecció espanyola l’accés a les semifinals de l’europeu, que es disputa a Ljubljana. Els espanyols, com s’esperava, van dur el pes del partit, però l’ordre d’Ucraïna no va posar fàcils les coses. Amb un llançament de lluny que va llepar l’escaire ucraïnès, el jugador del Movistar Inter va fer el sol gol del duel. En la represa, Ucraïna va posar una velocitat més, però Espanya es va saber defensar de les escomeses rivals.

Amb el bitllet per a les semifinals segellat, la selecció estatal es veurà les cares amb el Kazakhstan per un lloc en la final. L’altra semifinal la disputaran la Rússia del blaugrana Esquerindha i Portugal, que ahir va golejar (1-8) Azerbaidjan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)