Handbol

Handbol

barça

Pálmarsson, baixa contra el campió

Handbol. El central del Barça no jugarà contra el Vardar per una lesió a l’adductor, i serà baixa tres setmanes

El Barça Lassa no podrà disposar del central islandès Aron Pálmarsson durant les properes tres setmanes per culpa d’una lesió a l’adductor de la cama esquerra, segons van comunicar ahir els serveis mèdics del club.

D’aquesta manera, el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, no podrà disposar del jugador en el partit de demà al Palau Blaugrana contra l’actual campió d’Europa, el Vardar macedoni. Ni tampoc per als duels de la lliga de campions amb el Wisla Plock i el Kristianstad, i, depenent de l’èxit del procés de recuperació, podria reaparèixer contra el Pick Szeged el primer cap de setmana de març. A més, també es perdria tres o quatre partits d’Asobal.

Pálmarsson havia jugat amb total normalitat el primer partit després de l’aturada a causa del campionat d’Europa de Croàcia, contra el Port de Sagunt. Però en el compromís de dimecres contra el Bada Osca l’islandès va jugar uns minuts en la primera meitat, però després del descans no va tornar al parquet del Palau.

El gegant islandès, considerat un dels millors jugadors d’Europa, va arribar a Barcelona l’octubre passat procedent del Veszprém als 27 anys per completar la primera línia del conjunt blaugrana.

Pálmarsson es va estrenar a Europa amb el Barça el 4 de novembre contra el Zagreb i va firmar el seu primer gol, en un duel que els catalans van vèncer clarament (32-22). En total acumula deu gols en la lliga de campions, encara que no sempre han servit perquè el Barça sumés la victòria, ja que el seu balanç en la competició és de dues victòries, un empat i dues derrotes.

LA DADA

10
gols
és l’aportació ofensiva del central islandès en els cinc partits de la lliga de campions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)