Esquí

Doble competició d'ElDorado Freeride Junior a Baqueira Beret aquest cap de setmana

L'estació aranesa acull la prova ajornada a Boí Taüll dissabte i la cita prevista al sector de Saumet diumenge

Torna l'emoció del millor freeride a Baqueira Beret de la mà d'ElDorado Freeride Junior els dies 10 i 11 de febrer. En una temporada que està cridada a consolidar el certamen per a joves freeriders, la climatologia va obligar a ajornar la cita inaugural de Boí Taüll i l'estació aranesa acollirà la doble cita del circuit de referència del Pirineu.

Baqueira Beret ofereix un aspecte espectacular amb les nevades d'aquests últims dies i les previsions presenten un escenari ideal per a la disputa de les dues primeres parades de la temporada. ElDorado Freeride Junior arriba a Baqueira amb els riders més motivats que mai ja que 28 d'ells, tindran una doble oportunitat de competir. Sense cap mena de dubte l'espectacle està servit amb la disputada dissabte 10 de febrer de la prova ajornada a Boí Taüll mantenint l'Starting list prevista al Boí Taüll Resort, i la competició de diumenge, ja amb dorsals de Baqueira Beret i oberta a tots els riders inscrits a través del Freeride World Tour, que compta amb participants de quatre nacionalitats.

La competició es durà a terme en el sector de Saumet, a la zona d'Orri direcció a Beret. El sector de Saumet, a 2.240 metres d'altitud, té un vertical drop de 240 metres i és ben conegut entre els amants del freeride per la seva multitud de salts i obstacles i per oferir pendents que oscil·len entre els 25 i els 45 graus.

ElDorado Freeride Junior visita Baqueira Beret per segona vegada per convertir-la en un dels millors escenaris per a la pràctica del freeride. L'estació aranesa és una de les pioneres pel que fa a la formació de joves riders i els millors talents del freeride d'entre 14 i 18 anys intentaran apuntar-se una victòria de prestigi en aquest mogut inici de temporada. Els dos trofeus en joc, el que correspon a Boí Taüll i el de Baqueira Beret són de categoria 2 estrelles, i el 2017 el triomf va ser per a Abel Moga i Iciar Murrieta en esquí, i Lucas Muñoz de Morales i Alba Terés en snowboard a Boí Taüll, i per al mateix Abel Moga i Rhegan Williamson en esquí, i Oriol Filella i Alba Terés en snowboard a Baqueira Beret.

ElDorado Freeride Junior és molt més que competició, és l'escola dels riders que somien amb participar en el circuit Pro-Am i disputar el FREERIDE WORLD QUALIFIER o el FREERIDE WORLD TOUR.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)