Més esport

Gimnàstica artística

El Salt s’exhibeix a Gijón

Gimnàstica artística. L’equip A, sense Nora Fernández i Sara Coll, queda a les portes de la victòria en la segona jornada de la lliga Iberdrola i el segon equip triomfa en la 2a divisió

Els dos equips del Salt GC van protagonitzar una actuació excel·lent en la segona jornada de la lliga Iberdrola, que va tenir lloc ahir a Gijón. Les noies del primer equip van quedar-se a les portes del triomf –a menys de dues dècimes del Xelska– tot i haver competit sense dues de les seves millors representants, Nora Fernández, amb grip, i Sara Coll, lesionada. Les joves gimnastes del segon equip van repetir el triomf en la 2a divisió de la primera jornada a Salt i van acabar com el vuitè millor equip absolut. Tot i que encara falta una jornada de la primera fase, a Manresa, els dos equips tenen pràcticament feta la classificació per a la fase final.

Individualment va destacar les prestacions de Laura Bechdejú i Marina González, que pràcticament van quedar de les tres primeres en tots els aparells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)