Rugbi

Escòcia remunta contra Franca

Rugbi. Va anar al darrere fins al minut 71 però va aconseguir la primera victòria en els Sis Nacions

El conjunt escocès va aconseguir la seva primera victòria en el Sis Nacions després de remuntar contra el conjunt francès i imposar-se per 32-26. França es va avançar en el marcador i va estar al davant fins al minut 71 però no va poder contrarestar l’encert anotador de Greig Laidlaw, que va sumar ell sol 22 punts per als escocesos amb dues transformacions i sis cops de càstig. El conjunt francès va encaixar la segona derrota en dos partits però va sumar un punt de bonificació defensiva.

L’inici del partit va ser favorable a França, que amb un assaig, la seva transformació i un cop de càstig es va avançar amb un 0-10 en el minut deu de partit. Escòcia va anotar el seu primer assaig i va entrar dins del partit, que va tenir uns minuts molt intensos i amb els dos equips encertats en atac que van situar el resultat de 14-20 a la mitja part.

En la segona meitat cap dels dos equips va tornar a aconseguir cap assaig i es va entrar en un intercanvi d’anotació pels cops de càstig. França es va avançar fins al 20-26, però a partir d’aquí els jugadors francesos van començar a fer faltes i a ser sancionats amb cops de càstig que els escocesos van saber aprofitar. En quatre ocasions van transformar el xut a pals i van capgirar el partit. Greig Laidlaw va empatar (26-26) en el minut 65 i quan faltaven nou minuts per al final va posar al davant Escòcia amb el 29-26, i encara va ampliar el resultat.