Més esport

bàsquet

joventut

La Penya ha d’esperar

Lliga Endesa. La reunió que havia de desencallar el futur del Joventut i evitar-ne la liquidació es tanca sense trobar la solució

Després de tres hores de reunió, els patrons de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet van abandonar la casa de la vila sense trobar una solució que permeti a la Penya ingressar els diners pendents i evitar així la liquidació de la societat. L’alcaldessa, Dolors Sabater, presidenta de la fundació, va garantir que el suport econòmic a l’entitat en forma de patrocini (800.000 euros l’any, durant quatre anys) es manté intacte i va assegurar que confia que en breu es trobarà una solució a l’actual bloqueig que impedeix abonar aquests diners. La Penya té pendent de justificar una despesa de 900.000 euros en manteniment del pavelló, corresponent als anys 2014 i 2015, i la fundació va acordar ahir donar-li un marge de dos mesos per presentar la documentació oportuna. El consistori vol filar molt prim amb la concessió dels diners públics, sobretot ara que s’ha fet públic un informe del fiscal d’Urbanisme que qüestiona els ajuts a la Penya durant l’era d’Albiol.

La Penya va fer una nota de premsa en què subratlla que en la trobada “no s’han produït els fets rellevants esperats” i avançava que després de la reunió de dijous explicarà “les mesures pertinents buscant alternatives per revocar la situació econòmica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)