Lliga Asobal

El Granollers s’emporta el partit en l’últim atac

Handbol. L’equip d’Antonio Rama guanya l’Atlético Valladolid a domicili després de 60 minuts molt intensos que es van resoldre ‘in extremis’

VALLADOLID 30 GRANOLLERS 31

RECOLETAS ATL. VALLADOLID:César Pérez, Adrián Fernández (3), Fernando Hernández (4), Rubén Rio (2), Serdio (3), Matías (1) i Víctor Rodríguez (7) -equip inicial-, Diego Camino (3), Héctor González, Garza (2), Turrado, Roberto Pérez (3), Serrano (1), Miguel Camino (1) i Javi Díaz.FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida (1), Cabanas (2), Marc García, Ferrer, Adrià Figueras (9), Resina (7) i Da Silva –equip inicial–, Marc Guàrdia, Vicente (1), Bernatonis (3), Edgar Pérez, Cañellas (1), Gassama, Vukasin, Álex Márquez (4), Tarrafeta (3).PARCIAL CADA CINC MINUTS:2-4, 6-6, 10-8, 14-12, 16-15 i 18-17 -mitja part-; 21-18, 23-20, 24-23, 27-25, 30-28 i 30-31.ÀRBITRES:Sergio Rodríguez Estévez i Andrés Rosendo López.PÚBLIC:2.032 espectadors al pavelló Huerta del Rey.

Brillant victòria del Granollers a Valladolid que manté l’equip vallesà en la lluita pels primers llocs de la lliga. Els d’Antonio Rama van sentenciar en l’últim minut després d’una hora de handbol molt intensa. El partit va començar sense treva i amb molt encert ofensiu en els dos bàndols. Adrià Figueras va ser el protagonista de l’atac vallesà. No és estrany que vuit dels nou gols que va marcar els fes en la primera part. Tot i així, qui va aconseguir el primer avantatge important va ser el Valladolid, que va marxar de quatre (12-8) en el minut 16. Un temps mort demanat per Antonio Rama i l’entrada de Marc Guàrdia a la porteria van posar les coses a lloc. El ritme frenètic no va baixar, però el Granollers va evitar que el seu rival eixamplés la diferència i va arribar al descans amb un ajustat 18-17.

Els castellans van tornar a aconseguir avantatges de dos i tres gols durant la segona part, gràcies a un joc agressiu que, per altre banda, els va carregar d’exclusions. El cas és que el partit no es va trencar i que es va arribar als últims minuts amb igualtat màxima. Qui millor va saber jugar aleshores va ser el Granollers, que, amb un parcial de 0-4, amb gol final d’Ian Tarrafeta quan quedaven 40 segons, va sentenciar.