Esquí

Torna la Foc de Neu, la cursa de raquetes més important del Pirineu

El pròxim 18 de febrer es celebrarà a Isil (Valls d’Àneu) la 9a cursa i marxa amb raquetes FOC de NEU, dins de la XI Copa Catalana de Raquetes i del XIII Circuit Català de Raquetes de la FEEC

Al llarg d’aquests anys els organitzadors de l’Associació de Fallaires d’ISIL i l’Espot Esqui Club s’han guanyat el prestigi entre tots els aficionats a les caminades amb raquetes i entre els corredors i corredores que hi competeixen a la Copa Catalana per l’excel·lent organització d’aquest esdeveniment lúdic-esportiu.
 
És, sense dubte, la prova més multitudinària de les que tenen lloc en els Pirineus amb unes participacions que no baixen mai de 300 inscrits i que s’ha guanyat una merescuda reputació entre els atletes de ser la prova més alpina i exigent del calendari.
 
Aquest any, amb les últimes nevades, es garanteix una excel·lent qualitat de la neu amb uns paisatges incomparables enmig d’un dels paratges més verges i espectaculars del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb circuits de distàncies que oscil·len entre  els 11 quilòmetres i 700 metres de desnivell pels professionals fins els 5 quilòmetres pels aficionats.
 
Grans, petits, famílies senceres i atletes troben en la FOC de NEU uns circuits adaptats a cada públic: de competició pels “pros”, de passeig pels “caminants” i divertit pels nens i nenes entre els inigualables paratges del Parc Natural dels Pirineus.
 
Unes tapes el dia abans a Isil (18h a la Casa de l’Ós d’Isil ) -on es passa el bríefing del circuit i es distribueixen els pitralls i materials-, esmorzar el dia de la cursa al Refugi del Fornet i dinar pallarès quan s’acaba la “raquetada” amb sorteig de regals esperen a tots els participants.
 
Els 3 primers qualificats masculins i 3 premeres femenines en la proba COPA CATALANA obtindran, a més d’un dels trofeus més reconeguts del circuit, interessants premis en metàl·lic
 
Si voleu passar un cap de setmana fantàstic, no ho dubteu el Pallars Sobirà, ISIL i la FOC de NEU són l’opció.
 
Tant per llogar raquetes com per estàncies a hotels hi ha descomptes especials pels participants.
 
Entreu a www.focdeneu.cat , allà hi trobareu tota la informació i on es poden fer les inscripcions i trobar informació sobre allotjament.
 
Informació actualitzada constantment al nostre facebook: https://www.facebook.com/focdeneu.neu

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)