Esquí

Regino Hernández, medalla de bronze en els JJOO de PyeongChang, participarà en la Copa del Món de snowboard cross de La Molina

Regino Hernández va dedicar el bronze que va guanyar en ‘boardercross’ al català que el va entrenar, Israel Planas, mort fa un any

El nou medalla de bronze en els JJOO de PyeongChang, Regino Hernández, va dedicar el bronze que va guanyar en ‘boardercross’ al català que el va entrenar, Israel Planas, mort fa un any . A més, els dies 2 i 3 de març, coincidint amb la celebració del 75è aniversari de La Molina, l'estació del Grup FGC serà la seu de la vuitena prova del circuit de Copa del Món FIS de snowboard cross (SBX) i Regino Ferná´ndez hi participarà. A part de Regino Hernández, 7è a la classificació general de Copa del Món, també hi participaran els altres dos components de la RFEDI: el basc Lucas Eguibar (12è en la classificació del circuit mundial), guanyador del circuit de Copa del Món SBX FIS a La Molina 2015 i tercer en el circuit del 2016 i el càntabre Laro Herrero (46è).