Futbol sala

Futbol sala

Partits de sis punts

Futbol sala. El Barça visita El Pozo després d’un mes d’aturada i en el retorn d’Esquerdinha i Juanjo a Múrcia

“Són partits que valen sis punts perquè tu guanyes i el teu rival directe perd”, reflexionava el blaugrana Esquerdinha als mitjans del club. El brasiler torna avui (13.15 h, Esport 3) a la pista d’El Pozo Múrcia, on va jugar de local en tres etapes. El Barça, que té tres punts més que els murcians, busca un triomf que el consolidi en la segona plaça de la lliga –l’Inter és líder amb vuit punts més i amb un partit més– i li permeti de no perdre el tren del primer lloc. “Els quatre lesionats que tenim afecten, però estem en una bona dinàmica, hem refrescat coses després de l’europeu i tenim ganes de fer coses grans aquest any”, explica Andreu Plaza, que considera que els partits contra El Pozo i contra l’Inter de dimarts vinent en les semifinals de la copa del Rei no arriben en el moment idoni. “Ells han tingut dos jugadors a l’europeu mentre que nosaltres n’hem tingut sis. La preparació és més complicada”, recorda Plaza, que, a més, ha perdut Sergio Lozano per dos mesos. Xavi Cols, del filial, completa la llista. De la seva banda, Duda, el tècnic local, no podrà disposar de Miguelín, també lesionat en l’europeu, com ja va passar en el partit de la primera volta, en el qual van imposar-se els murcians en el darrer sospir. “M’agrada l’esperit competitiu que tenen. És igual si juguen les estrelles o si juguen els joves de la casa. Sempre hi posen molta empenta i mai és fàcil guanyar-los”, analitza el porter Juanjo, que va vestir la samarreta d’El Pozo set anys.

Juanjo ja va ser titular a Múrcia l’any passat amb la samarreta blaugrana, però avui serà Esquerdinha qui hi tornarà per primer cop vestit amb la samarreta del Barça. “Si era possible, s’ha fet millor jugador. La maduresa li fa saber millor què fer en cada moment del partit”, diu Juanjo del pivot blaugrana, que avui, a la pista d’El Pozo, serà una de les grans armes del Barça en un partit de sis punts.

LA FRASE

Tant si juguen les estrelles com els joves de la casa, El Pozo sempre té esperit competitiu
Juanjo
Pôrter del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)