Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Monòleg blaugrana, victòria murciana

Futbol sala. El Barça fa mèrits per guanyar El Pozo, però paga car la falta de punteria davant l’efectivitat local

EL POZO 3 BARÇA 1

EL POZO:Fede, Matteus, Xuxa, Andresito i Pito –cinc inicial– Piqueras, Fer, Fernando, Marinovic, Alex i Elías.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, João Batista, Leo Santana, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Tolrà, Adolfo, Joselito, Esquerdinha i Rivillos.GOLS:1-0 (28’) Pito. 2-0 (34’) Pito. 2-1 (34’) Joselito. 3-1 (39’) Álex.ÀRBITRE:Rodrigo i Sánchez. Van expulsar Ferrão (39’) per doble groga.

No només amb ocasions es guanyen els partits. Amb aquesta lliçó se’n va anar el Barça ahir del palau d’esports de Múrcia després de gairebé quaranta minuts de domini i d’una derrota injusta. Els blaugrana van fer mèrits suficients per endur-se els tres punts de la pista d’El Pozo però la pilota no va entrar fins ben entrada la segona meitat i després de més de 40 intents. Els murcians, molt efectius, empaten amb el Barça a punts i són segons gràcies a l’average particular.

Només Fede, sota els pals, va poder aturar l’embranzida inicial dels blaugrana. Ferrão, Leo Santana i Dyego ho intentaven des de totes les posicions i angles però el porter murcià, que fins i tot va repel·lir amb la cara un xut del mateix Ferrão que havia picat al pal, va mostrar-se incommensurable. Juanjo va ser un espectador durant els primers vint minuts del partit.

En la represa, el monòleg blaugrana va seguir. Fede va treure sobre la línia una rematada de Tolrà i, en una de les primeres ocasions clares dels locals, Pito va acompanyar a gol una volea d’Andresito. Era la primera galleda d’aigua freda per al Barça que, tot i seguir dominant, va veure com el mateix Pito aprofitava una errada blaugrana en la creació per fer el segon gol del migdia.

La resposta dels blaugrana va ser immediata i Joselito, després de 34 minuts intentant-ho, va superar Fede. Dyego exercia de porter jugador i el Barça sotmetia El Pozo però els minuts es van esgotar, els àrbitres van assenyalar dues targetes grogues a Ferrão i Àlex va aprofitar la superioritat per fer el 3-1 definitiu. El Barça ja pensa en el partit de la copa del Rei de dimarts contra l’Inter per refer-se.