Handbol

S’ha de ser fort a casa

Handbol. El Fraikin Granollers rep l’Azoty Pulawy polonès en la copa EHF i buscarà la primera victòria del grup contra l’actual líder

El Fraikin Granollers juga el primer partit a casa de la fase de grups de la copa EHF contra l’Azoty Pulawy polonès, l’actual líder. Els vallesans van empatar (30-30) a la pista del Chambéry francès en la primera jornada i en aquesta segona intentaran fer-se forts a casa i situar-se en el primer lloc del grup. Els polonesos van iniciar aquesta fase amb un triomf contra el Wacker Thun suís, que completa el grup (31-29), i buscaran un nou triomf.

L’Azoty Pulawy és un conjunt amb força jugadors veterans que exploten el seu potent físic. L’entrenador del Granollers Antonio Rama explica que hauran de moure la pilota molt ràpid en atac per trobar espais i que en defensa notaran molt el desgast físic. El tècnic del Granollers considera que l’equip està en una bona dinàmica i la volen mantenir, tot i que han patit per guanyar els darrers partits de lliga. Antonio Rama té tota la plantilla a la seva disposició, tot i que Marc Cañellas, amb grip, i Albert Pujol, amb una contusió al nas, arribaran una mica tocats.

EL PROTAGONISTA

Defensivament són durs, contacten molt, i en atac tenen bons llançadors i corren al contraatac
Antonio Rama
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)