Lliga de campions

Sap refer-se del mal joc

Handbol. El Barça Lassa no es va assegurar la victòria contra el Wisla fins al darrer instant. Els blaugrana es van apropar al segon lloc del grup de la lliga de campions per la derrota del Nantes

BARÇA 28 WISLA 27

BARÇA LASSA:Gonzalo Pérez de Vargas (1), Áleix Gómez (4), Mem (1), Sorhaindo (1), Raúl Entrerríos (5), N’Guessan (3) i Ariño (2) –set inicial–, Dolenec (6, 3p), Viran, Víctor Tomás, Syprzak (4), Alexis Borges, Jallouz (1), Valero Rivera i Ristovski (p.s.).ORLEN WISLA PLOCK:Wichary, Ghionea (4, 1 p), De Toledo (5), Maciej Gebala (1), Racotea (5), Tomasz Gebala (1) i Mihic (4) –set inicial–, Duarte (4), Obradovic, Zabic (3p), Ivic, Tarabochia, Krajewski, Morawski i Borbely (p.s.).PARCIALS:3-2, 6-6, 8-10, 12-11, 13-12, 14-15 (descans), 16-19, 18-20, 19-23, 23-24, 26-26 i 28-27 (final).ÀRBITRES:Sondors i Licis (Letònia). Van excloure Víctor Tomàs (36’) pel Barcelona, i Ghionea (7’), Mihic (34’), Duarte (38’ i 59’) i Zabic (56’) pel Wisla.PÚBLIC:2.515 espectadors.

Fins al darrer instant el Barça Lassa no es va poder assegurar la victòria contra un Orlen Wisla Plock que va dominar en el marcador durant molts minuts i no va cedir mai en la intenció de puntuar. Els blaugrana van haver de treballat molt i lluitar per cada pilota per aconseguir capgirar un partit en què no van jugar bé, se’ls va posar molt complicat i van arribar a anar quatre gols per sota. Les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i les accions, a vegades en solitari, de Raúl Entrerríos van seguir donant vida als blaugrana, que es van tornar a avançar a només dos minuts del final. La derrota del Nantes a la pista del Zagreb, el cuer, va permetre als blaugrana apropar-se a la segona posició del grup. La plaga de lesions en el Barça va viure un nou episodi i en els primers minuts del partit va ser Dika Mem qui es va torçar el turmell dret i no va tornar a jugar.

En els primers minuts de partit el conjunt barceloní i el polonès van estar igualats i mentre que en els blaugrana els gols estaven repartits entre tots els jugadors i fins i tot el porter Gonzalo Pérez de Vargas va marcar a porteria buida, en el Wisla destacava l’eficàcia de Dan Racotea, que va fer quatre dels cinc primers gols del seu equip. Els polonesos es van posar dos gols per sobre (8-10), que un parcial dels blaugrana de 4-0 va capgirar. L’encert no va tenir continuïtat i es va arribar al descans amb un 14-15 per als polonesos.

Domini polonès

En l’inici de la segona meitat el Barça va veure com el seu rival va continuar al davant en el marcador i no va ser capaç de tornar a avançar-se. En atac només Raúl Entrerríos semblava tenir les idees clares i en defensa les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas evitaven que els polonesos es distanciessin encara més, tot i que en el minut 42 van arribar a tenir quatre gols d’avantatge (18-22). Un canvi defensiu del Barça, amb un 5-1 sobre el portuguès Gilberto Duarte, va tornar a fer entrar el Barça en el partit i a deu minuts del final va anivellar el resultat (24-24). Posar-se al davant, però, ja era una altra història. Amb el 26-26 en el marcador i un home de més en pista, els blaugrana van desaprofitar tres atacs seguits per situar-se al davant. Els polonesos tampoc van estar encertats en una espècie de joc de despropòsits, fins que a dos minuts del final Raúl Entrerríos va fer el 27-26. Un nou empat polonès va deixar pas a un gol de Kamil Syprzak (28-27), i a un darrer atac del Wisla amb un home menys que no van saber resoldre i els blaugrana es van emportar la victòria.

EL PROTAGONISTA

Ha estat un partit difícil, molt físic, que ens ha costat molt. L’equip s’ha buidat i s’ha de felicitar tothom per l’esforç. Encara que les coses no ens surten bé del tot, estem allà