Ciclisme

La nova vida de David de la Cruz

Ciclisme. Quart triomf professional del vallesà, que s’estrena amb el seu nou equip guanyant la cronometrada final de la volta a Andalusia. Marc Soler, cinquè, acaba al podi de la general

David de la Cruz va estrenar el seu compte de victòries amb l’Sky, en la cinquena i última etapa de la volta a Andalusia. L’escalador vallesà va ser el millor en la contrarellotge individual, fent bons els entrenaments de les darreres setmanes al Baix Empordà. És el quart triomf professional de Dlax, l’endemà de socórrer Chris Froome i el mateix dia que Kwiatkowski (Sky) guanyava l’etapa reina i la general a l’Algarve.

Marc Soler (Movistar) va ser cinquè en la cronometrada, amb dues parts la primera de les quals era en pujada i per una pista de terra. El vilanoví torna a començar fort la temporada i confirma la candidatura a ser el cap de files de l’equip en una gran en un futur immediat. La general va ser per al belga Tim Wellens (Lotto Soudal), que mantenia el marge respecte a Poels (Sky), líder fins dissabte.

Etapa 5 (14 km, CRI)
1r. D. de la Cruz (Sky) 17:11
2n. A. Amador (Movistar) a 0:06
3r. S. Clement (Lotto NL) a 0:07
4t. A. Gougeard (Ag2R) a 0:08
5è. M. Soler (Movistar) a 0:09
8è. T. Wellens (Lotto Soudal) a 0:14
General
1r. T. Wellens (Lotto Soudal) 17h41:50
2n. W. Poels (Sky) a 0:08
3r. M. Soler (Movistar) a 0:27
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)