copa ehf

Victòria còmoda i lideratge per al Granollers

Handbol. El conjunt català s’estrena a casa en la lligueta de la Copa EHF derrotant el Pulawy per sis gols i se situa en el primer lloc del grup D

GRANOLLERS 32 A. PULAWY 26

FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Cabanas (4, 2p), Bernatonis (7), Figueras (4), Resina (4), Márquez (3) i Tarrafeta (3) –equip inicial–; Porras (1), Édgar Pérez (2), Marc García (-), Ferrer (-), Gassama (3), Rakocija (-) i Silva (1).AZOTY PULAWY:Bogdanov, Podsiadlo (-), Panic (9), Grzelak (-), Maslowski (3), Guminski (3) i Seroka (3, 3p) –equip inicial–; Jarosiewicz (-), Kasprzak (-), Jurecki (3), Ostroushko (4), Prce (1) i Koshovy (ps).PARCIAL CADA CINC MINUTS:4-1, 8-5, 13-6, 15-8, 19-12 i 21-14 –mitja part–; 22-14, 25-17, 25-20, 28-23, 29-25 i 32-26.ÀRBITRES:Ivars Cernavskis i Edmunds Bogdanovs (Letònia). Exclusions: Marc García i Márquez, del Granollers, i Panic (2), Grzelak i Kasprzak, del Pulawy.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors al Plau d’Esports de Granollers.

El Granollers va signar ahir un triomf incontestable, en el primer partit de la lligueta de l’EHF a casa, contra l’Azoty Pulawy. L’equip que entrena Antonio Rama lidera el grup D, gràcies als sis gols de diferència que va aconseguir, i confirma un molt bon moment de forma.

L’arrencada dels vallesans va ser fulminant. Amb un Bernatonis pletòric, van agafar un avantatge que va caure com una llosa sobre el Pulawy (7-2 al cap de 8 minuts). Els polonesos trobaven moltes dificultats en atac, on només el bosnià Marko Panic suposava una amenaça. Per contra, el Granollers diversificava les seves opcions ofensives amb Adrià Figueras, David Resina, Álex Márquez, Ian Tarrafeta i Gassama Cissokho. El conjunt català, de fet, va anar eixamplant el seu avantatge a poc a poc. Cada gol del seu rival era respost de seguida, cada pèrdua era castigada amb un contracop letal. No és estrany, doncs, que a la mitja part s’hi arribés amb un 21-14 que anunciava un triomf clar dels d’Antonio Rama.

Després del descans el ritme de joc va baixar, perquè la diferència era prou gran i perquè la proposta dels polonesos, lenta i pausada, tot el contrari que la del Granollers, ho va provocar. El Pulawy no va aconseguir capgirar la situació però sí que va frenar l’hemorràgia. Hi va haver un parcial de 0-3 que, en el minut 45, va retallar la diferència fins als cinc gols (20-25). Més tard, quan només faltaven cinc minuts per al final, el marcador va reflectir un inquietant 29-25. Però un temps mort d’Antonio Rama va posar les coses a lloc i el Granollers va acabar guanyant per 32-26 sense patiments.

LA FRASE

Ens ha sortit el partit que volíem. Hem fet una bona defensa contra jugadors molt grans i bons contracops