Futbol sala

futbol sala

copa del rei

Un serial de llarga durada

Futbol sala. El Barça Lassa visita (20.30 h) l’Inter en l’anada de les semifinals de la copa del Rei, el primer duel entre dos equips que es podrien veure les cares deu vegades abans d’acabar el curs

Fins a deu vegades es podrien veure les cares el Movistar Inter i el Barça Lassa en els tres mesos que queden de curs. Entre la copa del Rei, la copa d’Espanya, la lliga, el play-off i la UEFA Futsal Cup, madrilenys i catalans podrien protagonitzar un llarg serial. “Aquesta eliminatòria marcarà la manera de jugar contra ells en les properes ocasions”, considera Leo Santana. El Barça visita avui (20.30 h, intermovistar.com), en l’anada de les semifinals de la copa, el feu d’un Inter que va guanyar 4-1 l’únic duel del curs entre els dos equips.

“Cap dels dos equips especularem amb res. Només, en algunes ocasions, no arriscarem amb el porter jugador, però no pensem en la tornada”, considera Andreu Plaza, que admet que perdre l’eliminatòria seria més catastròfic per al Barça que per a l’Inter. El tècnic gironí no podrà disposar avui dels lesionats Sergio Lozano, Roger, Rafa López i Aicardo. Per la seva banda, Jesús Velasco no disposa de Ricardinho, lesionat en l’europeu. “Quan juga va pel seu compte. Mai li fem res especial perquè si vol decidir, ho fa. Però l’Inter té 14 jugadors més que també són molt bons i estan molt conjuntats”, analitza Plaza, que considera que el seu equip està en un bon moment i en la derrota a Múrcia de dissabte només li va faltar gol. L’Inter, per la seva banda, arriba al partit havent guanyat i reforçat el lideratge a Palma. El d’avui serà el primer duel d’un serial de llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)