Esquí

Compte enrere per al Total Fight, l'esdeveniment freestyle més important de Grandvalira

Serà del 22 al 25 de març arriba el Grandvalira Total Fight en surf de neu i freeski i s'emetrà en directe via Facebook Live de Grandvalira

El Total Fight escalfa motors per a una edició carregada de novetats i amb l'objectiu de seguir al capdamunt de l'escena freestyle a nivell mundial. El snowpark del Tarter es prepara per rebre en un únic cap de setmana les competicions de slopestyle en surf de neu i freeski. En el calendari World Snowboarding el Total Fight està en la màxima categoria Elit mundial i en freeski en la categoria Gold dins el AFP World Tour, referent mundial en esquí de freestyle.

Així doncs serà del 22 al 25 de març quan Andorra serà l'epicentre del planeta freestyle amb l'arribada dels millors riders de slopestyle en surf de neu (homes i dones) i freeski (homes).

L'equip tècnic del Total Fight està dissenyant un circuit de slopestyle on destacarà per ser fluid i tècnic d'acord amb els construïts a nivell mundial i que permetrà als riders realitzar els seus millors trucs.

En la passada edició, en surf de neu el japonès Hiroaki Kunitake es va imposar a l'americà Eric Willett i al japonès Keita Inamura. En dones, la canadenca Laurie Blouin es va endur la victòria per davant de la seva compatriota Brooke Voigt i la japonesa Yuka Fujimori. En freeski va vèncer el suís Alex Hall, van completar el podi l'americà McRae Williams i el francès Antoine Adelisse. Tant Kunitake com Hall intentaran tornar a pujar al més alt del podi després de confirmar que també estaran presents aquest any.

A finals del mes de març, arriba a El Tarter la catorzena edició del Total Fight. Competició on la final també es podrà seguir en directe via Facebook Live de Grandvalira.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)