Futbol sala

L’orgull i l’empenta donen vida al Barça

Futbol sala. Els blaugrana empaten un 4-1 en les semifinals de copa i es jugaran l’accés a la final al Palau

INTER 4 Barça 4

MOVISTAR INTER:Álex, Carlos Ortiz, Gadeia, Pola i Rafa Rato –cinc inical– Bebe, Daniel, Borja, Humberto, Solano i Taffy.FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Leo Santana, Joao Batista, Dyego i Ferrao –cinc inicial– Tolrà, Adolfo, Rivillos, Esquerdinha, Joselito i Juanjo (porter suplent).GOLS:1-0 (5’) Solano. 2-0 (9’) Adolfo en pròpia porta. 3-0 (10’) Gadeia. 3-1 (11’) Ferrao. 4-1 (26’) Gadeia. 4-2 (30’) Dyego. 4-3 (31’) Dyego. 4-4 (36’) Rivillos.ÀRBITRE:Moreno i Ramos.

Va tenir de tot, el partit d’anada de les semifinals de la copa del Rei. I el resultat final ho va deixar tot obert per a la tornada de dimarts vinent al Palau Blaugrana. El Barça va arribar a tenir l’eliminatòria molt costa amunt amb el 4-1 de Gadeia, però amb el coratge i un Dyego inspirat els catalans van tornar a aixecar el cap.

El partit havia començat de manera horrible per als interessos blaugrana. Les imprecisions i l’efectivitat del conjunt madrilenya van fer estralls. En un tancar i obrir d’ulls el Movistar Inter se situava amb un 0-3 molt contundent en el marcador. Solano, aprofitant un desajust defensiu en una falta de Bebe, va fer el primer, i Adolfo, desviant un llançament des de la banda, es va fer el segon de manera desafortunada. Gadeia, un dels més actius dels locals, va fer el tercer amb una canonada ajustada al pal, impossible per a Sedano.

Un xut de Ferrao amb la puntera i l’ànima va tallar la sagnia fent el 3-1. El gol va permetre recuperar l’ànima a un Barça que va acabar dominant la primera part i que va desaprofitar un xut de Dyego des del doble penal.

Després de la represa, les coses es van tornar a torçar per al Barça. L’àrbitre va expulsar Paco Sedano després d’una topada amb Ferrao, que van considerar que havia estat sobre Rafa Rato. Gadeia va aprofitar la superioritat madrilenya per batre Juanjo i fer el 4-1.

I llavors el Barça, amb tot en contra, va trobar forces d’on no n’hi havia i va remuntar el duel. Dyego va marcar per partida doble en dues jugades consecutives. I Rivillos, que havia avisat amb un xut al travesser des de casa seva, va empatar el partit a 4 en el tercer llançament de doble penal –el segon l’havia parat Álex– dels blaugrana. Tot obert de cara a la tornada al Palau per a un Barça que ahir, contra tot, mai es va rendir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)