Tennis

Georgina Garcia

tennista

Garcia serveix a 220 km/h i espera l’homologació

WTA. La catalana va establir la que podria ser la nova millor marca de velocitat de tots els temps en la prèvia del torneig de Budapest. El servei més ràpid el té fins ara Sabine Lisicki: 210,8 km/h

La barcelonina de 25 anys Georgina Garcia Pérez està pendent que la WTA li homologui el que podria ser el servei més ràpid de la història del tennis femení. La catalana, que fa 1m87 i basa part del seu joc en la potència, va servir a 220 quilòmetres per hora en el segon partit de la prèvia del torneig de Budapest contra la suïssa Patty Schnyder. El rècord actual el té des del 2014 l’alemanya Sabine Lisicki amb un servei de 210,8 quilòmetres per hora. En el seu compte de Twitter, @HuracanGeorgi, demana l’homologació després d’haver servit abans diversos cops per damunt dels 200 quilòmetres per hora, una velocitat inusual en el circuit femení: “Espero que algun dia em donin el record Guinnes. Ja no sé que he de fer.”Garcia viu un 2018 de somni. Va guanyar un torneig ITF a França dotat amb 60.000 dòlars que li va permetre ascendir 40 posicions –ara és la 158a–i tres dies més tard va ser convocada per Anabel Mesdina per jugar la copa Federació. Va guanyar els dobles amb Maria José Martínez. A Budapest va accedir per primer cop a un quadre de categoria WTA. Va cedir dimarts contra la sèrbia Aleksandra Krunic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)