lliga asobal

El Barça referma el lideratge

Handbol. Valero, amb 11 gols, i Ristovski van ser els protagonistes d’un equip blaugrana que va necessitar 20 minuts per trencar el domini inicial de l’Ademar

barça lassa 28 ademar lleó 20

FC BARCELONA LASSA:Ristovski, Tomàs (4), Entrerríos (2), Sorhaindo (1), Rivera (11, 7 p.), Mem (3), Viran (1) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), N’Guessan (1), Syprzak (3), Borges, Dolenec (1), Pálmarsson (1) i Jallouz.ABANCA ADEMAR DE LLEÓ:Biosca, M. López (5, 1 p.), Simonet (1), Juanín (1), Carou (2), Vieyra (1), Costoya (2) –set inicial–; Cupara (p.s.), Vejin, Piñeiro (1), D. Fernández (2), J. Fernández (1), Acacio (2) i Pesic (1).PARCIALS:1-2, 4-5, 6-7, 9-8, 12-11, 17-12; 19-12, 20-13, 21-16, 23-18, 25-19 i 28-20.ÀRBITRES:García Serradila i Marín Lorente. Exclusions: Viran (28’), Sorhaindo (46’) i Tomàs (53’), per part del Barça;i Costoya (43’), i Acacio (44’ i 58’), per part de l’Ademar.PÚBLIC:Uns 1.300 espectadors.

El Barça Lassa continua ferm al capdavant de la lliga amb una victòria contundent contra l’Ademar de Lleó, el segon classificat del campionat, que va prendre el comandament durant els primers 20 minuts de joc però no va poder resistir les primeres envestides blaugrana. L’efectivitat de Valero Rivera, amb 11 gols (7 dels quals de penal), les aturades de Borko Ristovski (14 i 41% d’encert) i la tornada a la pista d’Aron Pálmarsson van ser les millors notícies per al Barça, que dissabte torna a tenir partit de la lliga de campions a la pista del Kristianstad.

Al Barça li va costar gairebé 20 minuts prendre avantatge en el resultat (9-8). La bona defensa de l’Ademar i les aturades del barceloní Nacho Biosca, que per moments va arribar fins al 60% d’efectivitat, creava molts maldecaps als atacs posicionals dels blaugrana. Només Valero Rivera, infal·lible des del punt de penal, mantenia viu l’equip enfront d’un conjunt lleonès que treia petroli dels atacs llargs i trobava bones connexions amb els pivots. En el tram final, la defensa pressionant, amb Víctor Tomàs d’avançat, va permetre recuperar algunes pilotes i un parcial de 4-0 va obrir el camí de la victòria per al Barça (17-12).

Reaparició de Pálmarsson

Tot i algun sotrac momentani (20-14), el Barça es va convertir en l’amo i senyor del partit en una segona meitat en què va destacar la reaparició de Pálmarsson, una setmana abans del que s’esperava, després de la lesió a l’adductor. El central islandès va reaparèixer quan faltaven 9 minuts per al final i fins i tot va poder anotar un gol marca de la casa, amb un llançament d’avantbraç, de baix cap a dalt.