Natació

Victòries de Ranea i Garrido a Banyoles

Natació. Prop de 300 participants en el 32è Trofeu Josep Tresserras. Nil Pérez i Nina Grabuleda, millors locals

La 32a edició del Trofeu Josep Tresserras de natació, la segona de les quatre cites del circuit Girosona, va comptar amb gairebé 300 nedadors de 23 clubs a la piscina del CN Banyoles. S’hi disputaven les proves de 100 i 200 metres lliures, braça, esquena i papallona, 400 lliures, 50 braça i 8x50 estils mixtos; amb un premi de 200 euros per als millors temps en la taula FINA tant en categoria masculina com en femenina, que van ser per a Martí Ranea (CN Vic-Etb) i Andrea Garrido (CN Barcelona) amb els 4:07.09 i 4:20.58 en els 400 lliures.

Nil Pérez i Nina Grabuleda van ser els més destacats del CN Banyoles en la categoria absoluta, mentre que els millors infantils van ser Nick Hoogsteder i Judit Artigas. Pérez va guanyar els 200 papallona i va ser tercer en els 100, i Grabuleda va ser la millor en els 200 braça. La resta de podis dels banyolins van ser, en la categoria absoluta, per a Nick Hoogsteder i Martina Torrent, tercers en els 200 braça; i per a Judit Artigas, tercera en els 200 lliures. En la categoria infantil, amb podis en les proves de 100 metres, Nick Hoogsteder va ser segon en papallona i Martina Torrent, tercera en els 100 braça.

Vic i Girona, amb els Trofeus del Mercat del ram i Ciutat de Girona completaran la novena edició del circuit, que va néixer amb l’objectiu d’augmentar el nivell competitiu dels nedadors de les comarques gironines i Osona, fora de l’àrea d’influència de Barcelona, donant-los l’oportunitat de competir amb els millors del país i de l’Estat. El Girosona, des de l’any passat, té també un circuit a l’estiu amb proves d’aigües obertes.

Podis per a Carreró

Roger Carreró (CN Banyoles) va aconseguir dos triomfs i dues segones posicions en el campionat autonòmic júnior i infantil, a Oviedo. El banyolí va guanyar, amb Catalunya, els relleus 4x100 i 4x200. També en relleus va ser segon en el 4x100 estils mentre que en els 100 lliures va ser segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)