Rugbi

Festa major a Edimburg

Rugbi. Escòcia tomba Anglaterra (25-13) per primer cop en deu anys i Irlanda es manté intractable en el Sis Nacions

Escòcia va celebrar deu anys després a Edimburg una victòria contra el seu etern rival, Anglaterra (25-13), i es va endur la centenària Calcutta Cup –integrada dins el Sis Nacions–. Els escocesos ja havien guanyat fa una setmana a França i ahir van confirmar el seu retorn entre els grans de l’hemisferi nord. Els escocesos, amb un joc agressiu, pacient i solidari, van superar un equip anglès que, desbordat, va mirar d’intimidar amb la duresa dels seus davanters però no se’n va sortir. El menut Laidlaw va tornar a erigir-se en el líder del joc ofensiu, mentre que el jove centre Huw Jones es va confirmar com una de les sensacions del Sis Nacions amb dues marques en el primer temps que van deixar el partit encarrilat.

Irlanda, líder

En l’altre duel de la jornada, l’equip irlandès va encadenar contra Gal·les el tercer triomf (37-27) en tres jornades i continua creient en el Grand Slam. El joc ofensiu irlandès va ser imparable, sobretot en la segona part. Les cinc marques de l’equip les van anotar Stockdale (2), Aki, Leavy i Healy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)