Futbol sala

Futbol sala

El Barça agafa embranzida

Futbol sala. Els blaugrana aprofiten els sotracs de l’Inter i El Pozo per situar-se segons

Barça 11 Saragossa 1

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Leo Santana, João Batista, Dyego i Ferrão –cinc titular– Rivillos, Tolrà, Joselito, Adolfo, Esquerdinha, Xavi Cols i Santi Sahuquillo (porter suplent).RIOS RENOVABLES DE SARAGOSSA:Pereira, Ortego, Tejel, Richi Felipe i Modrego –cinc titular– Anás, Tabuenca, Beltrán, García i Cabeça.GOLS:1-0 (1’) Ferrão. 1-1 (4’) Ortego. 2-1 (9’) Ferrão. 3-1 (11’) Rivillos. 4-1 (20’) Rivillos. 5-1 (21’) Esquerdinha. 6-1 (26’) Ferrão. 7-1 (29’) Esquerdinha. 8-1 (33’) Rivillos. 9-1 (36’) Esquerdinha. 10-1 (37’) Esquerdinha. 11-1 (40’) Adolfo.ÀRBITRE:Cordero i Linares.PÚBLIC:4427 espectadors al Palau.

El Barça no va tenir rival ahir al Palau Blaugrana. Els blaugrana van atropellar el Saragossa i agafen embranzida de cara al partit de tornada de les semifinals de la copa del Rei que disputarà dimarts contra el Movistar Inter. D’aquesta manera, a més, els blaugrana se situen segons davant d’El Pozo, que va empatar a la pista del Llevant, i retalla distàncies respecte als madrilenys.

El partit contra el Saragossa no va tenir història. El gol de l’exblaugrana Adrián Ortego va ser un miratge enmig de l’huracà de gols blaugrana. Ferrão i Rivillos, amb dos gols cada un, van ser determinants en un primer temps de clar domini blaugrana. L’estratègia –el madrileny i el brasiler van marcar després de dues jugades de pissarra calcades– va ser clau. En el segon temps, qui va agafar el protagonisme va ser Esquerdinha, que va veure porteria en quatre ocasions, una de les quals d’una bellesa deliciosa superant el porter amb una suau vaselina. “Després d’uns mesos lesionat i de baixa, necessitava un partit així”, va dir el brasiler. Amb el partit resolt, va debutar el jove Santi Sahuquillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)