Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga

El Sabadell posa la directa

Waterpolo. Les vallesanes tenen un peu i mig a la setena final a quatre de l’Eurolliga en vèncer clarament el Mataró, a qui van deixar dos quarts i mig sense gol, en el duel d’anada dels quarts

cn sabadell 12 la sirena 3

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Espar, Bea Ortiz (4), Cordobés, Maica Garcia (4), Neushul i Forca (1) –equip inicial–, Mati Ortiz (1), Gisel·la Farré (1), Leiton (1), Peña, Domenèch i Ainara Farré.LA SIRENA MATARÓ:Willemsz, Vicente, Zablith, Lloret (1), Cambray, Bach (2) i Dance –equip inicial–, Abad, Bonamusa, Gibson, Carevic, Graupera i Avila.PARCIALS:3-2, 5-0, 1-0 i 3-1.ÀRBITRES:Navarra (Itàlia) i Marjay (Hongria.

L’Astralpool CN Sabadell va posar fil a l’agulla i va deixar encarrilada la classificació per a la sisena final a quatre consecutiva de l’Eurolliga, la setena en vuit anys, després de superar clarament La Sirena Mataró en el duel l’anada dels quarts de final ahir a Can Llong. Les vallesanes van obtenir una renda de nou gols que els permetrà afrontar amb tranquil·litat el segon assalt al Maresme el 17 de març.

La igualtat es va mantenir durant els primers vuit minuts. Les vallesanes es van avançar amb els gols de Maica Garcia i Mati Ortiz, però una acció d’Helena Lloret des de l’extrem dret i la rematada de Marta Bach van permetre a La Sirena restablir l’equilibri. Amb tot, el partit es va trencar en el darrer segon del primer parcial quan Leiton va sorprendre Willemsz des de mitja piscina (3-2). A partir d’aquí, el Sabadell no va fer cap concessió en defensa i va desactivar tots els recursos ofensius de les visitants amb un treball col·lectiu eficaç i a l’aportació de la millor portera d’Europa, Laura Ester, que va provocar que les mataronines es passessin dinou minuts sense marcar cap gol. En canvi, La Sirena no va poder frenar l’atac vallesà i, amb les jugadores tocades psicològicament i cada vegada més cansades, no va poder complir l’objectiu de deixar el desenllaç de l’eliminatòria obert per la tornada. Les de David Palma van culminar un parcial de 8 a 0 entre el gol llunyà de Leiton al final del primer parcial i el de Bea Ortiz a l’inici de l’últim quart (10-2). Llavors va aparèixer una altra vegada la capitana Marta Bach per fer el tercer de La Sirena, però les locals van replicar amb dos gols més. Un de la boia Maica Garcia, una de les màximes golejadores del partit juntament amb Bea Ortiz (4), i un altre de la jove Gisel·la Farré (12-3).

En els altres tres partits d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga el vigent campió, el Kirixi rus, va empatar a deu a casa amb l’Olympiacòs; mentre que l’Ekipe Orizzonte sicilià, un dels ferms candidats al títol, va vèncer el Dunaujvaros (10-13) i l’UVSE Budapest va empatar amb el Pàdua a casa (7-7).

ELS VESTIDORS

Hem estat molt bé en atac i en defensa. Una de les claus era estar bé en defensa i ho hem aconseguit
Anna Espar
jugadora de l’astralpool sabadell
Estic decebuda, pensava que podíem donar més en atac i ens hem estancat i hem tingut forats en defensa
Helena Lloret
La sirena
S’ha d’acabar la feina i fer un bon partit a Mataró, però tenim la classificació de cara
Anna Espar
jugadora de l’astralpool sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)