Futbol sala

Futbol sala

Catalunya fa història

Futbol sala. La femenina sub-21 guanya el campionat de seleccions derrotant Múrcia (3-2) amb un gol a sis segons del final de la pròrroga

Després de tombar Galícia en la semifinal (5-2), Catalunya sub-21 va superar Múrcia en la final del campionat de seleccions que es va disputar el cap de setmana passat a Salou. Les jugadores catalanes, dirigides per Clàudia Pons, van aconseguir aquest títol per primer cop en una final en què van haver d’igualar dues vegades el marcador abans de la pròrroga i que van resoldre en l’últim moment del temps afegit. Quatre minuts després de començar el partit, Noelia Montoro va fer avançar les murcianes. Catalunya va empatar en l’inici del segon temps, en una falta directa executada per Laura Oliva. A cinc minuts del final Gloria Collado va fer el segon gol de les murcianes. Tres minuts després, Marta de los Riscos va tornar a empatar i va forçar la pròrroga. Quan tot semblava abocat als penals, quan faltaven sis segons, Sònia Blanco va fer el 3-2 definitiu.