Futbol sala

futbol sala

copa del rei

Tot obert, tot per escriure

Futbol sala. El Barça rep (21 h, Barça TV) el Movistar Inter al Palau en la tornada de les semifinals de la copa del Rei amb un 4-4 de l’anada

El Barça té avui un repte majúscul. El Movistar Inter visita (21 h, Barça TV) el Palau Blaugrana en la tornada de les semifinals de la copa del Rei. Els blaugrana busquen una nova final de la competició després de tres temporades sense ser-hi. Després del 4-4 del partit d’anada, catalans i madrilenys es tornen a veure les cares en un partit en què tot està per escriure. “Ens coneixem molt i crec que el partit serà molt igualat”, analitza Mario Rivillos. L’ala madrileny del Barça, exjugador del Movistar Inter, va admetre ahir que Ricardinho li havia assegurat que no hi seria perquè encara no s’ha recuperat de la lesió al turmell.”Ens traiem un pes de sobre”, sospira rient. Per la seva banda, el Barça no podrà disposar de Sergio Lozano, Aicardo, Rafa López i Roger.

“Hem de sortir molt atents i minimitzar els errors de concentració. La primera part a Torrejón no va ser bona”, avisa Rivillos. “Si algú es posa 4-1 com en l’anada, no crec que es torni a igualar el resultat”, afegeix Andreu Plaza, el tècnic del Barça.

Els precedents en la copa del Rei són favorables al Barça, que ha guanyat la competició en quatre ocasions. Fins a cinc eliminatòries han disputat els dos conjunts i el balanç és positiu per als blaugrana, que n’han superat quatre per una, la darrera, dels madrilenys, que només han guanyat una vegada la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)