Rugbi

Rugbi

La federació gestionarà un camp de rugbi a Terrassa

Rugbi. La setmana passada es va signar un conveni per a la construcció d’unes instal·lacions al barri de les Fonts que seran la seu dels Carboners i serviran de centre de tecnificació de la FCR

La Federació Catalana de Rugbi (FCR) i l’Ajuntament de Terrassa van signar, el passat 26 de febrer, un conveni pel qual es comprometen a impulsar la construcció del centre esportiu municipal (CEM) Les Fonts, unes instal·lacions que seran gestionades i explotades per l’ens federatiu, on es jugarà a rugbi i també a futbol. La federació les farà servir de centre de tecnificació i seran, al mateix temps, la seu de l’equip de rugbi de Terrassa, els Carboners, que competeixen a primera catalana. A més, aprofitant al màxim el rectangle de joc, també hi disputarà els seus partits el club de futbol UE Les Fonts.

La nova instal·lació tindrà una ubicació idònia pel que fa a les connexions: a més de gaudir d’una gran zona d’aparcament, estarà situada al davant d’una parada dels Ferrocarrils de la Generalitat. L’Ajuntament de Terrassa ha cedit els drets d’explotació a la FCR, que s’encarregarà de l’execució de les obres i de la gestió posterior.

La construcció del centre esportiu municipal Les Fonts tindrà tres fases. La primera, que s’iniciarà durant aquest 2018, serà de neteja del terreny, excavació i moviment de terres, murs de contenció i talussos, escomeses generals de parcel·la i tanques perimetrals. La segona, prevista per a finals del 2018 o principis del 2019, serà d’execució del terreny de joc, condicionament dels espais exteriors, xarxes i tanques perimetrals del camp, xarxa regular i il·luminació general i escomeses de l’edifici. Finalment, la tercera, el cost de la qual es va comprometre a assumir la secretaria general de l’Esport de la Generalitat, serà de fonamentació de l’edifici, instal·lació de mòduls, acabats interiors i equipaments, mobiliari urbà del recinte i posada en marxa de la instal·lació.

Aquest projecte va néixer del pla de centres de tecnificació de la Generalitat de Catalunya, suspès per la crisi econòmica. Ara l’Ajuntament de Terrassa, la Federació Catalana de Rugbi, la Federació Catalana de Futbol, els Carboners de Terrassa, la UE Les Fonts i els veïns de les Fonts confien que la Generalitat de Catalunya assumeixi la seva part del finançament de la tercera fase de les obres.

ELS PROTAGONISTES

Comencem a materialitzar un projecte llargament reivindicat i en què fa temps que treballem
Alfredo Vega
alcalde de terrassa
Reforcem una de les potes fonamentals per al creixement del rugbi: les instal·lacions
Ignasi Planas
president de la fcr
Gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Terrassa, el rugbi català tindrà un nou estadi que, a més, servirà de centre de tecnificació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)