Waterpolo

L’objectiu dels mariners és la quarta consecutiva

Lliga de campions. L’Atlètic Barceloneta rep el Partizan de Belgrad avui a la piscina de Sant Sebastià (19.15 h) havent encadenat tres triomfs

L’Atlètic Barceloneta és un dels cinc equips més ben situats per acabar entre els quatre primers classificats del grup A i accedir a la final a vuit de la lliga de campions. Els mariners, tercers en la taula, han encadenat tres victòries i avui reben el Partizan amb la voluntat d’afegir-ne una més que els serveixi per consolidar les seves possibilitats i acabar al més amunt possible per mirar de tenir un encreuament més assequible.

Els catalans afronten la novena jornada amb optimisme perquè en el partit disputat a Sèrbia ja van demostrar la seva superioritat imposant-se per un contundent 5 a 15. El tècnic Chus Martín assumeix la condició, però recalca que no es poden confiar: “El Partizan és un equip molt jove amb poca experiència, però això no significa que sigui un partit fàcil. Hem de jugar bé i afegir un altre triomf, imprescindible si volem classificar-nos per a la final a vuit. Espero un bon partit.”

Els mariners van obtenir una victòria important en l’última jornada a la piscina del Hannover (7-13), un rival que els havia complicat les coses a Barcelona i que els va estar a punt de sorprendre (13-12).

Els serbis reconeixen que no poden cometre els mateixos errors que a Belgrad. “El primer partit contra el Barceloneta va ser la nostra pitjor actuació aquest curs. No va funcionar res. El nostre equip és jove, però s’ha mostrat més competitiu en partits complicats, tot i que tenim alts i baixos”, va analitzar el tècnic Stefan Ciric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)