Lliga de Campions

Un partit massa llarg

Lliga de Campions. Els vallesans van aguantar el tipus durant tres quarts contra el totpoderós Pro Recco, però es van enfonsar en els últims vuit minuts

sabadell 9 pro recco 18

ASTRALPOOL SABADELL:Motos, Sergi Cabanas (2), Carrillo (4), Matoso (2), Pujol, Bustos (1), López Escribano, González, Fenoy, Gallego, Carrasco, Víctor Cabanas i Mardones.PRO RECCO:Tempesti, Di Fulvio (3), Alesiani (1), Bruni, Molina (1), Bodegas (2), Ivovic (3), Echenique (3), Figari, Filipovic (2), Aicardi, Gitto (1) i Volarevic.PARCIALS:2-3, 2-5, 4-4 i 1-6.ÀRBITRES:Stampalija (Croàcia) i Toygarli (Turquia).PÚBLIC:Uns 300 espectadors a la piscina Carles Ibars del CN Sabadell.

Els últims vuit minuts van entelar l’actuació digna de l’Astralpool Sabadell, un dels novells en la fase de grups de la lliga de campions, contra el Pro Recco italià, el club més llorejat de la competició (vuit títols) i el candidat més ferm per rellevar el Szolnoki hongarès en el palmarès.

Els vallesans es van avançar mitjançant un gol d’Òscar Carrillo, màxim golejador ahir al vespre (quatre gols), i ho van tornar a fer a través de Fenoy (2-1), encara que els italians van capgirar el resultat abans d’acabar el primer parcial amb dos gols del francès nacionalitzat italià Michael Bodegas (2-3). Abans del descans, els genovesos es van distanciar i van saber gestionar la diferència, mentre que els vallesans no es van fondre i fins i tot es van arribar a situar a tres gols (8-11). Però al final, van acusar el desgast, la baixa de López Escribano, que havia estat exclòs en el primer quart, i els italians es van acomiadar amb un parcial d’1-6. En els últims vuit minuts, el tècnic Salvador Gómez va fer sortir el porter suplent Jordi Mardones i el juvenil Òscar Pujol perquè es foguegessin.

El contratemps manté el Sabadell penúltim del grup B amb sis punts, mentre que els genovesos es refermen al capdavant de la taula amb vuit triomfs en nou jornades.