Futbol sala

Futbol sala

Copa

El Barça s’allibera al Palau

Futbol sala. El conjunt blaugrana es classifica per a la final de la copa del Rei eliminant l’Inter i veu premiada la seva persistència després de molts cara a cara perduts amb els madrilenys

BARÇA 3 (7) INTER 3 (7)

FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, João Batista, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Joselito, Tolrà, Rivillos i Esquerdinha.MOVISTAR INTER:Jesús Herrero, Carlos Ortiz, Rafael Rato, Gadeia i Humberto –cinc inicial– Solano, Pola, Daniel, Bebe, Elisndro i Taffy.GOLS:0-1 (15’) Solano. 0-2 (20’) Daniel. 1-2 (23’) Leo Santana. 2-2 (37’) Ferrão. 3-2 (38’) João Batsita. 3-3 (40’) Daniel.ÀRBITRE:Delgado i Rabadán.PÚBLIC:2972 espectadors al Palau.

El Barça es va alliberar ahir al Palau Blaugrana. Després de molts mesos de picar pedra, de moltes eliminatòries a la ombra de Movistar Inter i d’il·lusions frustrades a mans dels madrilenys, el conjunt blaugrana va ser millor i es va classificar per a la final de la copa del Rei. Després de quatre anys sense ser-hi, el gran dominador del palmarès d’aquesta competició torna per la porta gran.

Va haver de remar contra tot, el Barça, que va veure com els madrilenys se situaven 0-2 en l’equador del duel de tornada de les semifinals. Un gol de Solano i Daniel, tots dos aprofitant dues errades blaugrana, havien deixat tocat el Barça, que va reaccionar en el segon temps. L’experiència del partit d’anada, en què els blaugrana van aixecar un 4-1, tranquil·litzava el conjunt que dirigeix Andreu Plaza.

Tot i les significatives baixes dels blaugrana –Roger Serrano, Aicardo, Sergio Lozano, Rafa López i Adolfo, que es va afegir dilluns a la llarga llista de lesionats–, no va deixar de creure el Barça, que va fer una exhibició de físic i de punt d’honor.

Leo Santana va retallar distàncies aprofitant un refús de Jesús Herrero. La jugada va precedir la lesió de Ferrão, que tot i estar uns minuts al vestidor amb una luxació a l’espatlla, va acabar jugant amb el braç immobilitzat. Es va ennegrir el partit, hi va haver picabaralles i els equips es van carregar ben aviat de faltes. L’Inter, de fet, va jugar dotze minuts amb l’amenaça del doble penal en la retina, però només en va cometre un i Rivillos el va desaprofitar.

Semblava que el Barça li passaven factura les poques rotacions i els jugadors feien gestos ostensibles de cansament però, aleshores, va aparèixer el de sempre: Ferrão va rebre una pilota al cor de l’atac blaugrana, es va regirar i va fer l’empat a dos. El resultat classificava el Barça, que va veure com l’Inter estavellava un pilota al pal en la primera ocasió amb el porter jugador. Però, la nit era blaugrana i João va contrarestar amb el 3-2, gràcies a un llançament des de més enllà del mig del camp i sense porter. El bitllet ja era per a un Barça que, tot i el gol a les acaballes de Daniel, ahir es va alliberar al Palau.

La segona semifinal, suspesa

L’autocar del Ríos Renovables de Saragossa va patir un accident ahir quan viatjava cap a Jaén per disputar la tornada de les semifinals de la copa del Rei. Cap jugador ni membre del cos tècnic va resultar ferit però des de la federació espanyola i la lliga es va preferir a suspendre el duel. En els tres propers dies se sabrà quin dia es diputarà el partit. El Jaén té un lleuger avantatge del partit d’anada (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)