Futbol sala

futbol sala

barça

La motxilla pesa menys

Futbol sala. L’empat del Barça contra l’Inter de dimarts i la classificació consegüent per a la final de la copa del Rei alleugereix la llosa que duia l’equip blaugrana en els duels directes

Les cares dels jugadors després del triomf del Barça contra el Movistar Inter ho deien tot. Els jugadors saltaven, ballaven, s’abraçaven i cridaven d’eufòria mentre els Dracs, sempre omnipotents al Palau, feien sonar els tambors. Després de perdre dues lligues consecutives a mans de l’equip madrileny, de caure més d’un cop en la lliga regular, de recordar les semifinals de la copa del Rei de 2015, de sentir-se impotents davant la marxa imparable dels homes de Jesús Velasco, el Barça va canviar el guió dimarts al Palau Blaugrana. Superar l’eliminatòria va més enllà d’haver assolit la final de la copa del Rei quatre anys després. “De fet, no hem guanyat res, però la motxilla que portàvem a sobre ja té menys de pes. L’hegemonia de l’Inter ja fa molt de temps que dura”, va dir Andreu Plaza, el tècnic blaugrana, després del partit.

Es veia visiblement emocionat Marc Tolrà després l’agònic empat a tres de dimarts al Palau contra l’Inter que classificava els blaugrana. “El que hem fet –remuntar dos partits contra el campió de gairebé tot– és molt complicat, ho hem de valorar”, comentava el tanca del Barça, sempre exigent en la derrota i cofoi en el triomf, als mitjans del club.

L’eliminatòria de la copa del Rei, però, és només el principi del que poden arribar a ser vuit partits més entre l’Inter i el Barça. “El que passi en aquest primer cara a cara ho marcarà tot”, va dir el blaugrana Leo Santana abans de l’eliminatòria. De moment, la motxilla del Barça ja pesa menys.

LA FRASE

No hem guanyat res encara, però la motxilla que portàvem ja pesa menys
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)