Atletisme

Serrano, rendit a Mechaal

Atletisme. L’entrenador de l’atleta palamosí assegura que el migfondista és el “portent més gran” que ha vist mai, i que el seu secret és que “s’entrena moltíssim”

L’exatleta Antonio Serrano, actual entrenador d’Adel Mechaal al CAR de Madrid, ha reconegut en una entrevista al web de la Federació Espanyola d’Atletisme que el palamosí és el “portent més gran” que ha vist com a atleta i que té una “genètica especial”.

“Mechaal s’entrena moltíssim i ho aguanta, aquest és el seu secret. Hi ha molts africans que amb 20 anys ja fan maratons i no es dopen, simplement són molt bons i s’entrenen molt més, no hi ha més secrets”, assenyala Serrano, que va ser el primer espanyol a baixar de 2h10 en la marató. L’entrenador manté que es pot ser un grandíssim atleta sense recórrer al dopatge. “Com a amant de l’atletisme no m’agraden les notícies sobre dopatge perquè la premsa i el gran públic tendeix a ficar-nos tots al mateix sac; fa molt de temps que estic en el món de l’atletisme i mai ningú m’ha ofert cap producte ni he vist ningú del meu entorn que s’hagi dopat. He entrenat atletes com ara Higuero i Juan Carlos de la Ossa i sé que és pot triomfar sense dopatge”, assegura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)