Surf de neu

ESPORTS

Ni Pierre Vaultier ni Regino Hernández

Surf de neu. El francès era el gran favorit a la Molina, en una prova que va guanyar l’austríac Hämmerle

Els austríacs Alessandro Hämmerle i Hanno Douschan van ocupar els dos primers llocs del podi en la vuitena prova masculina de la copa del món de surf de neu, que es va disputar ahir a la Molina. Va ser tercer l’italià Emanuel Perathoner i quart, l’alemany Paul Berg. En la final de consolació es va imposar el guipuscoà Lucas Eguibar, que va superar Pierre Vaultier, qui divendres havia fet la millor baixada i ahir era l’home a batre. El francès, doble campió olímpic –Sotxi 2014 i Pyeongchang 2018–, actual campió del món i vencedor a la Molina l’any passat, és el líder de la general i el gran favorit per guanyar el Globus de Cristall.

La jornada va ser molt poc propícia per a Regino Hernández, recent medallista de bronze en els Jocs Olímpics d’hivern de Pyeongchang. El de Ceuta, que competeix per la federació andalusa, no va poder passar dels quarts de final. En la categoria femenina es va imposar la txeca Eva Samkova, que va superar les franceses Nelly Moene i Charlotte Bankes.

La copa del món de surf de neu continuarà el cap de setmana que ve, a Moscou. Serà la penúltima cita abans de la prova final de la temporada, que tindrà lloc del 16 al 18 de març a Veysonnaz (Suïssa).

SAMKOVA TRIOMFA

La txeca va guanyar la prova femenina, davant de Moene i Bankes
Homes
1r. Alessandro Hämmerle (Àustria)
2n. Hanno Douschan (Àustria)
3r. Emanuel Perathoner (Itàlia)
4t. Paul Berg (Alemanya)
5è. Lucas Eguibar (Espanya)
6è. Pierre Vaultier (França)
Dones
1a. Eva Samkova (Rep. Txeca)
2a. Nelly Moene (França)
3a. Charlotte Bankes (França)
4a. Raffaella Brutto(Itàlia)
5a. Alexandra Jekova (Bulgària)
6a. Sofia Belingheri (Itàlia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)