Esquí

El Freeride World Tour confirma la prova a Vallnord-Arcalís per demà dimarts

Serà aquest 6 de març a la zona del Baser Negre a partir de les 9 hores

Les baixades d'esquí i snow més impressionants del món es reuniran aquest dimarts a l'estació de esquí de Vallnord-Arcalís. Finalment, si la meteorologia ho permet, la tercera parada 2018 del Freeride World Tour (FWT) tindrà lloc aquest 6 de març a la zona del Baser Negre a partir de les 9 hores.

Els millors riders del món es tornen a reunir a les Valls del Nord d'Andorra en una prova que podria determinar l'edició vigent. Hold the line, nom amb què es coneix l'esdeveniment, és l'equador del circuit FWT18, en què els corredors tenen la oportunitat de marcar distància amb els contrincants o dificultar el lideratge i donar més emoció a les pròximes cites del calendari: Fieberbrunn (Àustria), del 9 al 15 de març i la gran final de la Xtreme Verbier (Suïssa), del 31 de març al 8 d'abril.

El primer "Drop in" el senyal amb què es dóna el tret de sortida a els riders, està previst per a les 9 h. Des de llavors, es podrà seguir l'espectacle presencialment a les pistes d'Ordino Arcalís o bé mitjançant la retransmissió en directe que es farà a través del web www.vallnord.com.

Ja fa més d'una setmana que els freeskiers i freesnowboarders més valorats a nivell internacional s'entrenen a les muntanyes de Vallnord-Arcalís. La competició de demà suposa un punt d'inflexió, ja que permetrà donar emoció al rànquing 2018. Per ara, Tricomi i Pehota en esquí dona i home, respectivament, i Hama i Baird, pel costat de l'snow, són els noms preferits. Dins el panorama proper, cal recordar que l'aranès Aymar Navarro gaudirà d'una wild card per competir entre l'elit mundial. Navarro, que l'edició 2017 es posicionava en el tercer lloc en la prova que es desenvolupava a la Serra de la Balma, espera repetir una bona actuació aquest any tot i la lesió al genoll de la qual encara es ressent, ja que l'escenari previst, el Baser Negre, és un vell conegut per a l'esquiador fora-pista.

Tot el contingut del Freeride World Tour 2018
https://www.freerideworldtour.com/event/freeride-world-

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)