Waterpolo

Espanya debutarà contra la campiona

Waterpolo. A l’europeu de Barcelona, la selecció espanyola, candidata al títol, s’estrenarà contra Hongria

Ahir van quedar configurats els grups del campionat d’Europa de waterpolo, que es disputarà a les piscines Picornell de Barcelona entre el 14 i el 28 de juliol.

En la primera jornada de la competició femenina hi haurà un duel interessant entre Hongria, defensora del títol, i Espanya, amb una selecció claferta de catalanes i aspirant a la victòria final. El grup B es completarà amb Sèrbia, Alemanya, Rússia i Turquia. A l’A hi haurà Israel, Itàlia, França, Grècia, Holanda i Croàcia. Els quatre primers accediran als quarts de final.

En l’apartat masculí, els grups van quedar de la següent manera: Hongria, Itàlia, Alemanya i Geòrgia (A), Espanya, França, Montenegro i Malta (B), Grècia, Holanda, Croàcia, i Turquia (C), i Romania, Eslovàquia, Rússia i Sèrbia (D). Totes les seleccions passaran a vuitens, però la classificació determinarà els encreuaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)