Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Paco Sedano ‘superstar’

Futbol sala. El porter del Barça va ser decisiu sota els pals, va refusar un doble penal quan faltaven vint segons per al final i va marcar, en l’últim instant, el tercer gol del seu equip

BARÇA 3 JAÉN 1

BARÇA:Sedano, Tolrà, João Batista, Rivillos i Ferrão –cinc titular–; Aicardo, Santana, Adolfo, Juanjo, Joselito, Roger i Esquerdinha.JAÉN:Dídac, Boyis, Alan Brandi, Carlitos i Chino –cinc titular–; Burrito, Campoy, Montes, Martín, Bingyoba, Imanol i Wendell.GOLS:0-1, Boyis (10’). 1-1, Esquerdinha (14’). 2-1, Aicardo (28’). 3-1, Sedano (40’).ÀRBITRE:González Moreta.T.G:Ferrão, Aicardo, Boyis i Wendell.PÚBLIC:1.923 espectadors al Palau.

Un cop més, Paco Sedano va portar el Barça a la victòria. Les aturades del millor porter del món van frenar el Jaén tot el partit, especialment la que va fer quan faltaven vint segons per al final, refusant un doble penal a Carlitos. Per si no n’hi hagués prou, el veterà porter madrileny va marcar el 3-1 definitiu en l’últim instant, aprofitant que no hi havia porter a la porteria rival.

Els andalusos van demostrar des del primer moment per què estan fent tan bona temporada. Van entrar en el partit de seguida i, forts en defensa i esmolats en atac, no van trigar a posar en problemes el Barça. Tot i que de seguida van carregar-se amb cinc faltes, van colpejar primer: una jugada d’estratègia resolta per Boyis va posar el 0-1 al marcador.

Quan faltaven set minuts per al final de la primera part, Andreu Plaza va demanar temps mort per exigir als seus homes més intensitat i abans del descans va arribar l’empat. Leo Santana va treure la seva grapa per recuperar una pilota i va servir a Esquerdinha, que no va perdonar davant Dídac.

Amb molt poca cosa, els catalans havien arreglat el resultat, però calia competir més millor per guanyar el partit. En la segona part van tenir més la pilota però els va costar superar un Jaén molt intens en la pressió. Tot i així, va arribar el 2-1 quan Aicardo va transformar en gol un xut de falta, ras i ajustat al pal, aprofitant una badada de la barrera. Els últims minuts, amb els dos equips amb cinc faltes i el Jaén decidit a empatar, van ser de patiment blaugrana. Daniel Rodríguez va ordenar als seus jugar amb porter jugador i va posar setge a la porteria de Sedano, que es va mostrar colossal. El refús del xut de Carlitos en un doble penal, després que Aicardo fes la sisena falta del Barça, i el gol que va signar in extremis el van convertir en l’heroi indiscutible del partit.

LA FRASE

El gol el dedico a Lozano; l’hi devia des de fa dos anys. Ara, l’objectiu és retallar punts als de dalt
Paco Sedano
PORTER DEL FC BARCELONA

Divendres, la copa contra el Saragossa

Ahir, a més de tornar a comptar amb cinc jugadors de la categoria d’Adolfo, Ferrão, Roger, Aicardo i Rafa López, que sortien de lesions, el Barça va recuperar la confiança després de perdre, la setmana passada, contra el Cartagena en la lliga. Divendres de la setmana que ve, a les 21 hores, l’equip d’Andreu Plaza jugarà contra el Saragossa la primera eliminatòria de la copa d’Espanya.