Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Copa

La tercera serà la bona?

Reedició. El Junior atropella el Polo (4-0) i es torna a citar amb el Club de Campo, que va guanyar l’Egara (4-2), en la tercera final de la copa de la Reina amb les mateixes protagonistes

El Junior i el Club de Campo es tornaran a veure les cares en la final de la copa de la Reina per tercera vegada consecutiva. “No hem de canviar gaire res respecte de les altres vegades però, sobretot, no hem de tenir por”, comentava Anna Gil, golejadora del Junior ahir a la tarda. Mariona Serrahima, Carlota Petchamé i Cristina Guinea van completar la golejada (4-0) de les santcugatenques contra el Polo, un dels rivals de la part alta de la lliga. L’efectivitat va ser decisiva per a un Junior que avui vol canviar el guió de les últimes finals contra el Club de Campo i alçar la segona copa de la Reina de la seva història.

El conjunt madrileny es va desfer de l’Egara en la primera de les semifinals d’ahir. Tot i la diana inicial de Marta Llobet, el potencial madrileny va saber capgirar el marcador i la darrera diana de Carola Salvatella només va poder maquillar el resultat per a un combatiu i orgullós Egara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)