Esquí

Demà a Grandvalira: finals descens femení Copa d’Europa

Després de la jornada d’entrenaments, torna l’alta competició a la pista de Copa del Món, Àliga amb la disciplina reina de la velocitat

Les finals de la Copa d’Europa donen el tret de sortida demà amb el descens femení a El Tarter. Després de la jornada d’entrenaments, torna l’alta competició a la pista de Copa del Món, Àliga amb la disciplina reina de la velocitat Un total de 22 països i 258 corredors participen a l’assaig general previ a les finals de la Copa del Món 2019.

Les finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí arrenquen demà amb el descens femení que tindrà lloc a la pista de Copa del Món, Àliga del sector El Tarter de Grandvalira. L’equip s’ha adaptat al màxim a les condicions meteorològiques i ha treballat intensament per tenir a disposició el traçat de les disciplines de velocitat. 

Així doncs, el descens femení previst per dimecres s’avança a demà dimarts. Dimecres serà el torn en la categoria d’homes amb el gegant a la pista Avet de Soldeu. 

Programa actualitzat: 

Horaris dimarts 13 març
10:15h Entrenaments Descens femení
12h Descens femení

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)