Waterpolo

Una recta final encesa

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta visita el Dinamo Moscou, rival directe per accedir a la final a vuit. Hi ha quatre equips separats per dos punts en el grup A

L’Atlètic Barceloneta encara la recta final de la fase de grups amb moltes possibilitats de classificar-se per a la final a vuit de Brescia, però també amb possibilitats de quedar-ne fora. Els detalls decidiran. Ara mateix, quan falten cinc jornades per a la fi, els mariners tenen divuit punts i ocupen la segona posició del grup A –liderada per un destacat Olympiacòs (22 punts)–, però hi ha tres equips més involucrats en la pugna pels quatre bitllets: el Brescia (17 punts) i el Dinamo de Moscou i el Jug Dubrovnik (16 punts).

Precisament avui els catalans tenen una visita complicada contra un rival directe, el Dinamo (18.15h), que ja va ser capaç d’esgarrapar un punt de la piscina de Sant Sebastià. Els russos han cedit dos empats com a locals i han guanyat els altres dos partits. Si els barcelonins són capaços d’assaltar el feu rus o de puntuar-hi farien un pas de gegant perquè els altres dos equips amb els mateixos interessos, el Brescia i el Jug, també es veuen les cares aquesta tarda.

El tècnic català Chus Martin reconeix: “tenim un partit difícil a Moscou contra un gran rival que ja va empatar a la nostra piscina; queden cinc jornades i cada partit és una final per a nosaltres. L’objectiu és aconseguir una victòria que ens acosti a la final a vuit.” Els mariners han encadenat quatre victòries aquest any.

Foguejar-se a Romania

L’Astralpool Sabadell es troba en una situació ben diferent. Descartat per acabar entre els quatre primers es pren la recta final per continuar madurant a Europa. Visita a Bucarest l’Steaua (18.30h), un rival que el tècnic Chava Gómez considera d’un estatus semblant: “Encara que ens van guanyar a l’anada tenen un nivell com el nostre. L’objectiu és guanyar experiència a la competició.”

ELS PROTAGONISTES

Queden cinc jornades i cada partit és una final. El Dinamo ja va empatar a casa
Jesús Martin
entrenador de l’atlètic barceloneta
El nostre objectiu no és classificar-nos per a la final a vuit, sinó guanyar experiència
Chava Gómez
entrenador astralpool sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)