Waterpolo

Waterpolo

Lliga de campions

El Barceloneta assalta Rússia

Waterpolo. Pas de gegant dels mariners cap a la final a vuit de la lliga de campions en vèncer a Moscou (5-9) en un partit molt complet

L’Atlètic Barceloneta camina ferm cap a la final a vuit de la lliga de campions després de derrotar el Dinamo de Moscou a domicili (5-9), un equip que fins ara no havia conegut la derrota a casa. Els de Jesús Martín han fet una actuació excel·lent i han basat la victòria en l’equilibri entre la bona feina defensiva i l’ofensiva. Els mariners han mantingut a ratlla els locals entre el segon i el tercer parcial –han estat catorze minuts sense marcar– i ho han complementat amb un parcial de 0 a 6 definitiu (2-7). Els catalans han gestionat l’avantatge i han sumat la cinquena victòria consecutiva que els manté en la segona posició del grup A.

El Sabadell perd

Per contra, l’Astralpool Sabadell ha ensopegat a Romania contra l’Steaua de Bucarest (10-9) en un partit en el qual sempre han anat a remolc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)