lliga de campions

El Sabadell es desperta tard contra l’Steaua

Waterpolo. Els vallesans van firmar un parcial final de 0-3 i van tenir un minut per empatar a deu gols, però no ho van aconseguir

steaua 10 sabadell 9

STEAUA BUCAREST:Diakonow, Filipovic (1), Chioveanu (1), Gheorghe (1), Teohari, Buljubasic (1), Delgado (3), Murisic (2), Popescu, Vatrai (1), Ghiban, Goanta i Dragusin.ASTRALPOOL SABADELL:Mardones, Sergi Cabanas (3), Carrillo (2), Matoso, Bustos, López Escribano, Muller, Fenoy (2), Gallego (1), Carrasco i Víctor Cabanas (1).PARCIALS:3-2, 3-2, 3-2 i 1-3.ÀRBITRES:Putnikovic (Sèrbia) i Marjay (Hongria).

L’Astralpool Sabadell va anar sempre a remolc a la piscina de l’Steaua de Bucarest i va caure en la desena jornada de la fase de grups de la lliga de campions.

Amb tot, els vallesans es van plantar a les acaballes amb possibilitats de tornar a casa amb un punt a la maleta. Un parcial final de 0 a 3 els va permetre situar-se a tan sols un gol (10-9) i amb un minut per intentar empatar, però no ho van aconseguir. Prèviament, els romanesos havien comandat el partit i van arribar a tenir un màxim avantatge de quatre gols (8-4, 9-5 i 10-6), però al final van patir per aconseguir la victòria.