Rugbi

“Anem a totes”

Rugbi. El GEiEG jugarà demà (12 h) a la Foixarda amb el Castelldefels la semifinal de lliga, primer pas per a l’ascens

“Amb ganes de jugar i molt bé. Tenim 30 jugadores disponibles per a aquest partit, imagina’t les ganes que en tenim.” Aquest és l’estat d’ànim del GEiEG abans de disputar la segona semifinal de la lliga Kopparberg, demà al migdia (12 h) a la Foixarda contra el Castelldefels RUC, quart de la lliga –la primera és entre el CN Poblenou i el BUC, i totes dues són emeses en directe a La Xarxa, com la final del dia 24 a Martorell–, de la qual les grupistes van ser líders cedint un sol empat, a 22, la darrera jornada amb el BUC. “Contra el BUC encara vam donar minuts a jugadores perquè la gent anés agafant rodatge, però en aquest no ens arriscarem per res i començarem amb l’equip que pensem que és el millor que podem treure. I segons com evolucioni el partit ja ho veurem, però la idea és que rodin juntes les que també pensem que poden acabar jugant la final. Juntes no han jugat perquè aquest any ho ha fet tothom i, encara que siguin les que en saben més i estan més preparades, també interessa que puguin coordinar-se al camp”, va dir Coral Vila ahir respecte a aquest play-off, que espera superar un any després de baixar de la màxima categoria estatal. “No anem a fer proves ni res, anem a disputar el partit com si fos una final perquè de fet ho és”, conclou. “No podem badar perquè l’altre equip en té tantes ganes com nosaltres i sí que les vegades que hi hem jugat les hem guanyat i molt bé, però també sabem que és un equip que no ha rendit ni demostrat el de la temporada passada”, advertia la grupista respecte al marge d’error, nul. “Fins que no xiuli l’àrbitre el final no es pot badar, s’ha d’anar a totes. Si badem s’ha acabat.”

El sorteig, favorable

El conjunt català que guanyi la lliga Kopparberg disputarà la fase d’ascens a la lliga Iberdrola, abans denominada divisió d’honor B, en la qual jugarà dos dels tres partits com a local. El que jugui fora de casa serà el primer contra el rival més proper, l’aragonès –els altres són basc i gallec–, al mes d’abril. La fase té dos grups de quatre amb encreuaments entre els dos primers a partit únic (primer cap de setmana de maig) i una final (el segon) el vencedor de la qual puja i el perdedor juga contra el setè de la màxima categoria.

AMB GANES

30
jugadores
té disponibles el GEiEG per a aquest partit. Coral Vila ha de fer una convocatòria de 23
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)