Futbol sala

La copa de les conviccions

Futbol sala. El Barça Lassa, farcit de moral i en dinàmica positiva, inicia avui a Madrid contra el Ríos Renovables de Saragossa (21.15 h, Esport3) l’assalt al tron de la copa d’Espanya

El Barça Lassa s’ho creu. La dinàmica ascendent de la temporada, la bona imatge oferta per segellar el bitllet per a la final a quatre europea i, sobretot, la classificació per a la final de la copa del Rei eliminant l’Inter fan que l’equip tingui la convicció que és capaç de fer “coses grans”, va dir Andreu Plaza, el tècnic blaugrana. “Veiem la llum al final del túnel”, afegeix Marc Tolrà, un dels capitans del Barça, en referència a l’ombra de tres anys en blanc que persegueix l’equip.

La copa d’Espanya, que va començar ahir a Madrid, és el primer gran títol en joc del curs. El Barça s’estrena avui (21.15 h, Esport3) contra el Saragossa, un rival que ha apallissat en les dues ocasions que s’han vist les cares enguany. “Tenim les referències, però és una competició nova i ells hi tenen molt més a guanyar que a perdre”, va comentar Plaza d’un Saragossa que té els dos porters lesionats. Per la seva banda, el Barça només té la baixa de Sergi Lozano que, en principi, no rebrà l’alta mèdica.

Ahir, en la jornada inaugural, El Pozo va caure a mans del Palma (2-1) mentre que l’Inter va superar (2-1) l’Osasuna Magna i ja està a les ‘semis’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)