Tennis taula

El Girbau Vic comença la semifinal de l’ETTU

Tennis de taula. Els osonencs reben aquest vespre (19.30 h) l’equip francès de l’Etival Clairefontaine i volen aconseguir un bon resultat

El Girbau Vic disputa aquest vespre (19.30 h) en el pavelló Castell d’en Planes el partit d’anada de la semifinal de la copa europea ETTU contra l’equip francès de l’Etival Clairefontaine. L’equip osonenc buscarà la victòria per afrontar amb més garanties el partit de tornada, que es disputarà a la sala de joc del club francès el diumenge 8 d’abril. El Girbau Vic es va classificar per a la semifinal després d’eliminar en els quarts l’UCAM Cartagena amb dues victòries per 3-1. L’Etival Clairefontaine ho va tenir més complicat contra el Grand-Quevilly, perquè va perdre a casa per 2-3, però va guanyar a domicili pel mateix resultat i es va classificar pel major nombre de sets guanyats. L’alineació del Vic la formaran probablement Ni Xialian, TingTing Wang i la jove Ana Garcia. L’altra semifinal de la ETTU enfronta l’equip rus del Tagmet Taganrog i l’equip francès del Metz.

El Vic ja ha jugat anteriorment les semifinals d’aquesta segona competició europea. L’any 2013 va ser eliminat i en l’edició de l’any 2007 les va superar i va arribar a la final, que va perdre contra el 3B Berlín alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)