ESPORTS

El Sabadell ha de rubricar la feina

Waterpolo. Les vallesanes van guanyar el Mataró (12-3) en l’anada dels quarts de l’Eurolliga i avui disputen la tornada al Maresme (12.45 h), en l’últim tràmit per accedir a la final a quatre

El partit de tornada dels quarts de final de l’Eurolliga s’ha convertit en un tràmit per a l’Astralpool Sabadell, que va encarrilar l’accés a la sisena final a quatre consecutiva, la setena de la història, després de derrotar clarament La Sirena Mataró fa tres setmanes al Vallès (12-3). Avui els dos equips s’enfrontaran al Maresme a les 12.45 h.

Les locals tenen l’incentiu de rescabalar-se dels últims contratemps que han tingut, com ara la derrota en la lliga contra el Sant Andreu o la mateixa davallada en el partit d’anada. El consol del Mataró és que, tot i quedar eliminades, continuaran vives a Europa i disputaran la final a quatre de la copa LEN, una competició que van guanyar fa dues edicions. En canvi, les vallesanes afronten la segona part de l’eliminatòria amb els deures fets i podran fer proves amb vista a les pròximes cites.

Les altres tres eliminatòries de quarts de final tenen el desenllaç més incert. L’UVSE Budapest i el Pàdua van empatar a set i el Kirixi i l’Olympiacòs van empatar a deu, mentre que l’Orizzonte va vèncer el Dunaújváros a casa (10-13) i és el favorit per classificar-se.