Atletisme

Joan Villuendas guanya les eleccions en la ‘photo finish’

Atletisme. El president de la federació catalana és reelegit per només un vot de diferència respecte a la candidatura liderada per Mercè Rosich

Un sol vot va decidir ahir les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d’Atletisme que es van celebrar a la sala d’actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport d’Esplugues de Llobregat. El president, Joan Villuendas, va ser reelegit després d’una votació molt ajustada que es va decantar per la mínima; 37 vots per a la candidatura continuista de Villuendas per 36 de Mercè Rosich, que liderava l’oposició. “En les eleccions mai se sap. Les meves previsions em deien que tenia més marge però fins que no es vota no se sap. La participació ha estat important i estem molt contents de la confiança que se’ns fa des dels clubs de Catalunya”, analitzava Joan Villuendas després de la votació. “Perdre així fa encara més mal. Havíem posat moltes expectatives i moltes il·lusions en una candidatura que volia obrir l’atletisme català, canviar moltes coses i aportar frescor”, comentava Mercè Rosich, la candidata de l’oposició, després de veure els resultats. “A més, ens ha anat de diversos contratemps”, afegia. Segons Rosich un malentès amb la lectura dels estatuts va fer que els vots del Riudellots i del Palafrugell no fossin vàlids. “A més, un altre representant de club va arribar tard a la votació i el seu vot era per a nosaltres”, relatava Rosich.

En la felicitació posterior, la candidata de l’oposició, que assegura que es prendrà un temps per valorar els resultats i que medita si fer “un pas al costat o enrere”, va enviar un missatge a Villuendas. “Tant de bo aquest únic vot de diferència et faci veure que s’ha de treballar millor per a l’atletisme”, va comentar Rosich al nou president de la federació catalana els propers quatre anys.

Després de saber-se els resultats, la nova junta directiva, amb diverses cares noves i en què destaca la nova vicepresidència de Josep Maria Piqueras, president de l’ISS l’Hospitalet, entre d’altres, es va fer una foto de família. El nou equip directiu es posarà en marxa després de Setmana Santa per tal de reforçar els puntals dels darrers anys i canviar les coses que no han funcionat.

LES REACCIONS

La participació ha estat important i estem contents de la confiança que se’ns fa des dels clubs
Joan Villuendas
president de la fed. Catalana
Perdre així fa més mal; havíem posat moltes il·lusions en una candidatura que aportés frescor
Mercè Rosich
candidata de l’oposició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)