Futbol sala

El Jaén de Dídac Plana i Jordi Campoy, campió

Futbol sala. Els andalusos van vèncer el Movistar en la final de la copa d’Espanya

Els catalans Dídac Plana i Jordi Campoy van contribuir a la victòria del Jaén en la final de la copa d’Espanya en la que va derrotar el favorit, el Movistar Inter (3-4) en la pròrroga gràcies a un gol de Chino a un minut del final al WiZink Center de Madrid. Els madrilenys es van avançar i van anar pràcticament sempre al davant en el resultat i fins i tot van disposar d’un màxim avantatge de dos gols (3-1). Però els andalusos van empatar a dos minuts del final i en el temps afegit van culminar la reacció i van guanyar la segona copa d’Espanya –el 2015 contra el Barça (6-4) havien aconseguit el primer títol –. Campoy ja va disputar aquella final de fa tres anys mentre que Plana estrena palmarès a Jaén.