Més esport

Duríssima repesca per al XV del Lleó

Rugbi. Després de la protesta de la federació espanyola, la federació europea analitzarà el polèmic arbitratge del Bèlgica-Espanya

La derrota contra Bèlgica, en un partit que se suposava de tràmit, obliga la selecció espanyola a un tortuós camí si vol ser al mundial. El XV del Lleó haurà de guanyar Portugal i Samoa, una selecció que només s’ha perdut el mundial del 1987. Si cau contra Samoa, Espanya tindria una última oportunitat, molt complicada, en un quadrangular en el qual hi haurà Canadà, que ha jugat tots els mundials. La beneficiada del fracàs espanyol és Romania, que s’ha classificat directament.

Ahir, la Federació Europea de Rugbi, presidida pel romanès Octavian Morariu, va anunciar que divendres analitzarà el polèmic arbitratge, del també romanès Vlad Iordachescu, en el Bèlgica-Espanya de diumenge. La federació espanyola va presentar una queixa formal per l’actuació arbitral. Iordachescu va ser designat per aquest partit abans que es conegués que seria decisiu. La federació europea no el va canviar, tot i que la federació espanyola ho va demanar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)