Ciclisme

El colomenc Jofre Cullell lidera l’Open d’Espanya

Ciclisme. Diumenge passat va ser quart en el Gran Premi de Valladolid després de plantar cara als corredors de l’MMR Factory

El jove corredor de BTT de Santa Coloma de Farners Jofre Cullell (Megamo Factory) és el líder de l’Open d’Espanya XCO Cofidis, en les categories elit i sub-23. Diumenge passat, Cullell, de 19 anys, va plantar cara a tres dels millors corredors estatals, en la segona prova de l’Open d’Espanya, el Gran Premi de Valladolid. L’equip MMR Factory va completar un brillant triplet, amb Pablo Rodríguez, David Valero i Catriel Soto en els tres primers llocs de la classificació. Solament el talentós i prometedor Cullell va competir a la seva altura i va ser capaç de seguir la seva roda.

El biker colomenc, que tot just fa les seves primeres proves com a sub-23, va arribar a rodar en posicions de podi, però l’exigent ritme imposat per Pablo Rodríguez i David Valero el van fer cedir i va ser superat en els girs finals per Soto. Finalment, Jofre Cullell va acabar quart a Valladolid. Això sí, va ser el millor sub-23 de la prova.